torstai 25. elokuuta 2011

Toto knits

Toto knits on kenialainen lastenvaatemerkki.Jokainen tuote on käsinneulottu erittäin pehmeästä ugandalaisesta luomupuuvillasta. Keniassa puuvilla sitten kehrätään ja neulotaan.
Värjäyksessä käytetään luontoystävällisiä väriaineita.
Neulojat ovat pääasiassa yksinhuoltajaäitejä, jotka ovat tätä kautta löytäneet työpaikan. Jokainen neuloja saa tehdä työtä sen verran kun haluaa ja näin perheille jää myös yhteistä aikaa. Tekemisessä säilyy näin myös työn mielekkyys ja se kyllä näkyy näissä luomuksissa. Tämä eettinen tuote on tehnyt minuun vaikutuksen. Ja näitä tulee pian putiikkiin. Neuletakkeja, paitoja, pipoja ja vauvan töppösiä! Mitäs te sanotte?

5 kommenttia:

 1. Ihania! Onpa hienoa että äidit saavat työmahdollisuksia.kuinka monta prosenttia tekijät saavat vaatteen hinnasta?

  Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 2. Nämä on siis niin mukavia varmasti päällä ja tosi pehmoisia ja hellyyttäviä. Valitettavasti en tiedä minkä verran tekijät saavat per vaate.

  VastaaPoista
 3. Onpas suloisia, etenkin tuo ruskea hännällinen sekä vihreä korvallinen :) Tulin vastavierailulle, kiitos käynnistä blogissani ja tervetuloa uudelleen :)

  VastaaPoista
 4. Tulin katsomaan uuden lukijamme blogia. Hienoja olet tehnyt, mutta siitä huolimatta oli pakko kommentoida näiden ihanaisten takkien kohdalle.

  VastaaPoista