torstai 2. helmikuuta 2012

Sisällä

Me ollaan oltu pakkasia paossa sisällä. Puolikuntoisuutta on nimittäin liikkeellä siinä määrin, ettei parinkymmenen asteen pakkanen houkuta.
Hurahdettiin värityskuviin, joita voi lukuisilta sivuilta printata, tässä pari linkkiä suomenkielinen sivu ja englanninkielinen. 2-vuotiaalle tämä on haastavaa puuhaa ja riemu on rajaton, kun kuvassa on tuttu hahmo.
Printteri on ollut muutenkin kovassa käytösä, nimittäin myös paperinuket ovat löytäneet tiensä meidän leikkeihin. Aivan ihania kuvia löytyy kuvahaulla googlesta. Kestävämmiksi nämä saa kun laminoi tai päällystää muovilla, mutta ihan leikkaamattakin sopivat hyvin ainakin minun ompeluhuoneeni seinälle:).
Leivonta on sitten se toinen juttu, jossa saa tunnit hurahtmaan sisälläkin. Testattiin tytön kanssa ensikertaa mokkapalojen leivontaa.Yhteistyö onnistui yli odotusten. Mittailin kaikki aineet valmiiksi ja tyttö kaateli  ja sekoitteli tunnollisesti. Tältä pohjalta sanoisin, että leivontaa on luvassa lisää.
 Siinä leipoessa huomasin muuten tarvitsevani jotakin esiliinaa näihin keittiöleikkeihimme. Pöllyävältä jauholta ja taikinasormilta täytyy suojautua...jokohan olisi aika tarttua johonkin Robert Kaufmanin leivoskankaista.
 ..Älkää palelko ja herkutelkaa.
 HUOM.
3.2. verkkokaupassa  ILMAISET postikulut yli 35 euron tilauksiin!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti