maanantai 2. kesäkuuta 2014

Tao Tao-paitoja silitysarkeista ja silityskuvista

Ihana kesä on selkeästi alkanut ja vihreä väri tuntuu hyvin terveelliseltä ja virkistävältä. Päästiin viimein uimaan ja upottamaan sormet multaan auringon porottaessa täydeltä terältä.

Minua ei kyllä haitannut yhtään, vaikka välillä mentiin takapakkiakin ilmojen kanssa, koska sateisten iltojen aikana ehti taas puuhastella yhtä sun toista.

Löysin muutama viikko sitten nipun kuvattomia paitoja tyttärelle kirpputorilta. Sellasiahan tarvitsee aina jonkun mekon alle laitettavaksi. No toistaiseksi niitä ei ole meillä päälle kuitenkaan vedetty, joten ajattelinpas tuunata nyt alkuun parit paidat tyttären yhdellä suosikkihahmolla, Tao taolla.

Näitä täytyy tehdä lisää.

Silitysarkkejahan löytyy verkkokaupasta. Todella helppoa käyttää. Tästä nyt ei tullut mikään askartelun taidonnäyte, sen verran pikapikaa kuva on leikelty. Mallina käytin netistä löytämääni kuvaa ja kopioin sen paperille.
Samettinen kuva tekee Tao taosta kyllä vieläkin suloisemman:)
 Kätköistäni sattui löytymään myös tuollaista kuvansiirtopaperia, jonka olen aikoinani kirjakaupasta ostanut. Pitihän sitäkin sitten testata. Tämä kuva tuskin on kovinkaan kestävä ja haalistuukin varmasti, mutta täytyihän sitä kokeilla. Ainoa harmi oli se, ettei mistään meinannut löytyä tarkkoja kuvia Tao Taosta, joten parempi kai jatkossa tehdä Tao Taot itse noista arkeista:)

Järkevämpi vaihtoehto paidan väriksi olisi ollut joku vaalea sävy, sillä tuo turkoosi hohkaa valkoisissa kohdissa pahasti läpi.


Ja kun innostus oli päällä, löytyi myös omasta vaatekaapista valkoinen höntinmallinen t-paita, josta leikkasin pääntieresorin pois ja silittelin kuvan siihenkin kiinni. Sillä onhan Tao Tao minunkin suosikkihahmoni:)


Hauskaa alkanutta kesäkuun viikkoa ja hei, lähiaikoina saadaan kauppaan läjäpäin uusia Robert Kaufmanin puuvilloja!! Paljon pilkkuja ja eläimiä ainakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti