perjantai 25. heinäkuuta 2014

Aurinkoisia päiviä ja poutapäivän mekko

Helteet ovat hellineet ja olen todella nauttinut kesästä. Liiasta kuumuudesta alkaa kärsimään vasta nyt kun katsoo sääennusteita ja toteaa hellesäiden yhä vain jatkuvan monta päivää.

Myös tämä Poutapäivä-kankainen mekko povaa poutaa;)  Aivan loisto väriyhdistelmä tuli kun kanttasin oranssinkeltaisella vinokantilla mekon pääntien ja hihansuut.
Ensikertaa tyttö puki mekon päällensä väärinpäin. Rusetti kuului eteen kuulemma. Olkapäät eivät ihan asettuneet justiinsa, mutta sopi hyvin niinkin:) 

Kaavaa mukailin jostakin Ottobren mekon kaavasta ja korvasin vetoketjun kohdan vinonauhalla.

 Usein muuten törmää mekkomalleihin, joissa esimerkiksi niskaan kuuluisi ommella vetoketju, mutta itse olen todennut sellaisen olevan melkeinpä käyttökelvoton lapselle, joka osaa jo riisua ja pukea itse, mutta jonka on mahdotonta yltää avaamaan tai sulkemaan vetoketjua.


 Pitää vielä mainostaa, että me käytiin yhtenä päivänä poimimassa välipalaksi herneitä Helsingistä Tuomarinkylän pelloilta. Suosittelen todella. 

Hiki virtasi, mutta itsepoimittuina  herneet maistuivat vielä normaalia paremmalta. Vieressä oli vielä pellollinen kukkia, joita sai kerätä kotiin viemisiksi niin paljon kun jaksoi. Nyt on kotona jokapaikka täynnä kukkien makeaa tuoksua.

Lähiaikoina täällä surrutteleekin sitten saumuri, jonka sain kokeilumielesssä lainaksi tyttären kummitädiltä. Koeajo on jo suoritettu, mutta lankoja en kyllä taida uskaltaa vaihtaa, sen verran monimutkaiselta ne vaikuttivat.

Ale jatkuu verkkokaupassa yhä ja kuun loppuun asti tarjoamme kaikkiin yli 40e tilauksiin ilmaiset postikulut!

Hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti