Me ollaan nuhassa ja ollaan vaan kotona. Tehdään muovailuvahasta pullaa, mozzarellaa ja muuta:)
Ruoasta puheen ollen, tein tänään riisin kanssa tarjottavaa maapähkinäkastiketta. Olen aikoinani löytänyt parikin eri ohjetta , joita nykyisin sitten vain reilusti sovellan jääkaapin annin ja kauden vihannesten mukaan. Kastike koostuu tomaattimurskasta, maapähkinävoista, vihanneksista, kanaliemestä ja kanasta.
Ruoan salaisuus on kuitenkin mauste. Viismauste joka koostuu meillä neilikasta, kanelista, tähtianiksesta, cayennepippurista ja fenkolista sopii varsinkin kanaruokiin. Sitä ruohiessa morttelissa tulee jo vesi kielelle.
Viime vuonna pistin sitä purkkeihin ja annoin muutamille joululahjaksi. Taitaa olla tänä vuonna vuorossa joku muu mauste, eli nyt vain tuunaamaan lisää purkkeja.
Siisti purkin tuunausta!
VastaaPoista