tiistai 18. lokakuuta 2011

Vaahtokarkkityttö


Flunssat alkaa olla toistaiseksi takana päin, mitä nyt omat korvan lonksuu.
Meidät oli tänään kutsuttu kekkereille juhlimaan erästä 2-vuotiasta. Juhlapukeutumiseen valittiin tällä kertaa tosi hattaraiset sävyt, ompelin paidan, tytär valitsi sen seuraksi ainoan hamosen, joka kaapista löytyi. Itse olisin valinnut ehkä farkut, mutta hyvä näinkin.

Kaava on alunperin Maijan paitapusero Ottobresta 1/08. Piirsin kiireessä joskus tuon kaavan lainalehdestä. Minulla ei enää siis ollut paidan kuvaa, eikä ohjetta, joten vasta kankaat leikattuina ymmärsin yhtä sun toista mallista. Paitaan olisi tullut napit eteen, mutta minäpä leikkasin etukappaleen yhtenä palana, jolloin siitä tuli ihan liian leveä. Tein pelastajaksi sitten tuommoisen valenappilistan (Ilman nappeja ;)) Kaula-aukkokin olisi ollut alkuperäisessä toisenlainen, tässä versiossa se jäi hieman liian avaraksi. Tämä on siis paljolti muokattu versio.
Hattarainen pilkkukangas löytyy kaupasta.

Tyttö ihastui paitaan kovasti.
Ja ei kun baanalle.
Rattoisaa viikkoa kaikille täällä kävijöille!

1 kommentti:

  1. Vihreä ja vaaleanpunainen sopii ihanasti yhteen. Joskus sitä joutuu vähän säveltämään kesken ompeluksen, mutta sehän on tärkeintä että saa työn valmiiksi, tavalla tai toisella. :)

    Mun blogissa on sulle tunnustus.

    VastaaPoista