tiistai 29. marraskuuta 2011

Marraskuun viimeisen tarjous ja sisustusompeluita.

Heippa ja huomio!
Verkkokaupassa kaikki 30.11.2011 tehdyt yli 30e  tilaukset ILMAN postituskuluja!! Japadapaduu!!

Sitten muita juttuja..
Melkein on jo joulukuu ja katsokaas tätä. Tämä söpöläinen kavereineen värjötteli kalliolla sulavien jääpuikkojen vierellä. Melkein jo poimin ne, mutta odottelen vielä, jos viilenisi niin paljon, että ne kinuaisivat sisälle.
 Illat viilenevät hieman sisälläkin ja tyttären huoneessa oleva laatikosto on tarkoitus tehdä sohvamaisemmaksi. Tasolle on ilmeisen mukava kiivetä ja katsoa ikkunasta, jos vaikka kanahaukka taas istahtaisi lähimäntyyn.
Huoneessa on lopullinen värimaailma vielä epävarmaa. Seinämaalit odottelevat purkeissa ja tyynyt ovat vasta suunnitteluvaiheessa. Suosikkihuonekalut eivät ole oikein sopineet mihinkään. Jostain oli kuitenkin lähdettävä liikkeelle.
Kaufmanin pilkkuja lisäämällä ajattelin yhtenäistää värimaailmaa.  Cosmon pandakarhut taas ovat niin ylitsepääsemättömän makeita jokaisessa värissä, että iski valinnan vaikeus;)
Pandakangas on toiselta puolelta pelkkää pilkkua, että voi välillä kääntää. Pehmusteet ovat vanhaa peittoa ja niiden alle ujutin mattojen liukuesteverkkoa, että pysyvät paikoillaan.

Rattoisaa viikonjatkoa!

1 kommentti: