maanantai 14. marraskuuta 2011

Cosmo fabricsin kuosiparaati!

Satusieniä

isoja ja pieniä..

kukkia ja perhosia.

Minttua

Sinistä

purkkapallon punaista..
Hellurei.

Olenkin jo ohimennen maininnut, että Perhonen korvanlehdellä-putiikissa puhaltelee  nyt uudistuksen tuulet. Uusia kankaita on tulossa myyntiin ja putiikin ilmekin hieman muuttuu.

Jo jonkin aikaa olen puuhannut blogikaupastani siis ihka oikeaa verkkokauppaa, ostoskoreineen päivineen. Puuhaa ja haastetta on riittänyt, mutta nyt verkkokauppa alkaa olla pikkuhiljaa valmis ja uskaltaisinkin luvata sen aukeavan viikon sisällä!!! Joten pysykääs kuulolla!


En nyt meinaa pysyä kuitenkaan nahoissani, sillä tänään saapuivat kauppaan myyntiin tulevat Japanin kankaat! En laita tuohon tämän hetkiseen blogikauppaan niitä myyntiin ollenkaan, vaan nämä Cosmo fabricsin kankaat tulevat myyntiin vasta Perhonenkorvanlehdellä- verkkokauppaan!

Haluan kuitenkin tarjota teille silmänruokaa, joten julkaisen uusien kankaiden kuvat täällä jo nyt.

Kankaat ovat puuvillaa ja soveltuvat siis erinomaisesti sisustustekstiileiksi tai vaatekankaiksi. Kaikkia kankaita ei ole ylen määrin, joten jos ihastut johonkin kuosiin ja haluat sitä tiettyä kangasta monta metriä, esimerkiksi verhokankaaksi, niin voin ottaa ennakkotilauksiakin vastaan. Laita tässä tapauksessa meiliä osoitteeseen kirsikaasinen@yahoo.com. Muussa tapauksessa tervetuloa ostoksille sitten uudistuksen läpikäyneeseen kauppaani. Perhonen korvanlehdellä-kaupan osoite ei muutu.

Mutta asiaan:
Bambeja,pupuja..

..oravia,mansikoita, pikkulintuja
Pikkupandoja ja isoja pandoja..

pupuja, oravia..

lintusia..

ja sieniä, omenoita ja mansikoita.

7 kommenttia: