lauantai 31. joulukuuta 2011

Pieniä asioita ja hullaantumisia

 Joulu loppui tänä vuonna liian aikaisin. Meidän joulu oli todella onnistunut ja rentouttava, mutta hitusen liian lyhyt. Yritimme tuloksetta pari päivää sitten etsiä kaupasta suklaajoulupukkia lapselle, mutta joulu oli kuulemma jo ohi. Jouluikkunakin oli jo pettymykseksemme vaihdettu isoihin ale-kyltteihin, eli kaikki eivät varmaankaan ole meidän kanssa samoilla linjoilla. Me kuitenkin jatkamme joulun viettoa ainakin ensivuoteen:)
Tapanin päivänä oli aika tunnelmallista valmistaa pakon sanelemana ulkogrillissä päivällistä  yhdelletoista hengelle. Sähkökatko kesti muutamia tunteja,onneksi löytyi kymmenittäin kynttilöitä ja se grilli. Kyllä oli juhlavaa sähköjen palautuessa.
Aleista piti vielä sanomani, että alennuksia on tulossa myös verkkokauppaan ihan lähipäivinä! Kannattaa käydä kurkaamassa.
Tässä olisi sitten muutamia välipäivien väkerryksiä.

Pehmoinen pöllö peiteltynä meni lahjaksi pienelle pojalle.
Kummityttöni oli saanut ensimmäisen barbien joulupaketista. Pakkohan sille oli tehdä vähän asusteita.
Lisää säilytystilaa tarvitaan joulun jälkeen varsinkin tyttären tavaroille. Sprayliimalla kiinnitin Cosmon kissat konvehtirasiaan.

Nyt kaikki ylijäämälaatikot hyötykäyttöön, eikä roskalaatikkoon.
Parivuotta olen suunnitellut päällystäväni myös tuon pienen pahvihyllyn. Kaupoissa durasel-paristot ovat tuollaisissa hyllyissä esillä, mutta tämähän on kuin tehty lasten astiakaapiksi.

Keittiöleikit jatkavat riemukulkuaan.
 Hullaannuin sprayliimaan siinä määrin, että harkitsen nyt lastenhuoneen leluhyllyn takaseinän "verhoiluakin". Ja vaikka mitä muutakin saisi tällä lailla koristeltua...
Liima oli kyllä aika tuhtia tavaraa, käytin varmuudeksi suojalaseja, maskia ja hanskoja ja tein koko homman parvekkeella. Aika hajuttomaksi liima kyllä kuivui.

Oikein mahtavaa UUTTA VUOTTA!

5 kommenttia:

 1. Todella hieno pikkukeittiö kaappeineen! Kivoja lahjojajakin olet tehnyt :)

  VastaaPoista
 2. Mahtavia tuunauksia! Kiitti vinkistä, täytyy itsekin perehtyä tuohon sprayliimaan. Hyvää uutta vuotta 2012!

  VastaaPoista
 3. Tosi ihania! Sprayliima on minulle ihan uusi tuttavuus, mistähän sitä löytäisi? Päällystämiseen kyllä hullaantuu kun saa helposti ihan uudennäköistä, itse päällystin syksyllä kankaalla ja kangastilkuilla kansion ja pahvilaatikoita laimennettua erikeeperiä käyttäen enkä olisi millään malttanut lopettaa ;)

  VastaaPoista
 4. Sprayliimaa löytää Sinellistä tai askarellista. Luin myös 70-luvun käsityölehdestä huonekalujen päällystämisestä kankailla ja kiinnitys tapahtui siinä tapettiliisterillä...jäin vähän epäilemään tuota, mutta voisihan sitä testata johonkin pienempään vaikka just kansioon.Ja tapettiliimakin voisi ehkä toimia, sitä meiltä löytyisi kans:)

  VastaaPoista