tiistai 10. tammikuuta 2012

Vaatteita vaatteista

Tammikuu ja uudet kujeet.
Joulutavarat kun siivottiin pois, tuli tarve karsia muutakin ylimääräistä. Uffiin vietäväksi löytyi taas pussillinen vaatteita. Ostan itselleni paljon vaatteita hetken mielijohteesta kirppiksiltä ja niitä on sitten jatkuvasti kiertoon laitettavaksikin.
Onneksi UFFin pussi ehti eteisessä muutaman päivän pyöriä, että hoksasin kurkistaa pussiin vielä sillä silmällä.
Ennen
Jälkeen
Nimittäin..
Oma vanha nirunarutoppi muuntui ihanaksi hippimekoksi- ja tämä on todella pikkutytön mieleen.
Nyt kulahtanut väriltään sopiva hihaton toppi odottelee muuntumista hippimekon kanssa käytettäviksi puolipitkiksi leggareiksi. Ja pari muutakin ideaa odottelee toteutumistaan.
Kesän leikkiminen on muuten aika hauskaa puuhaa, vaikka malli sanoikin jossain vaiheessa sopimuksensa irti:)
Jälkeen
Yhdestä aikuisten trikoohameesta oli myös heti päästävä ja se muuttui käyttökelpoiseksi 2-vuotiaan hamoseksi roimalla kaventamisella.Olin niin tohkeissani, että unohdin ottaa "Ennen" kuvan.
Pitemmittä puheitta, näitten tuunaaminen antoi potkua kevään ja kesän vaatteiden suunnitteluun. Mitä kaikkea sitä voisikaan taas tehdä, kun mekkokausi (lue:takkikausi,hamekausi,henkselihousukausi,hattukausi...) todella alkaa...
Hyvää alkanutta viikkoa!

1 kommentti:

  1. Multa oli jäänyt tämä postaus aivan huomaamatta, mutta nyt kun katselin vanhoja juttujasi, tykästyin tuohon narutoppiin, josta olit tehnyt tytölle mekon. Huippu!

    VastaaPoista