keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Kerroshamonen ja muita juttuja

Tässä tulee nyt jo kuukauden takainen ompelus esittelyyn, koska se oli ihan unohtunut laittaa tänne näytille.

Bongasin siis tässä taannoin helpon ohjeen Mandariinimania-blogista, joka oli toteutettu saumurilla.

Päätinpäs sitten tarttua toimeen ja niinpä surruttelin tyttärelle valokuvauspäivää edeltävänä iltana tarhaan makeaakin makeamman kerroshameen, jännittäen tuleeko tuo kelpaamaan vai mennäänkö farkuilla:)

Kankaaksi valikoitui Muffinssicoctail, koska sen värit sattuivat sopimaan yhteen jo valitun yläosan kanssa. Tämä oli tosi hauska ommella ja onneksi tykkäsi tyttökin lopputuloksesta.

Verkkokauppani puuvillakankaat eivät ole leveydeltään kuin noin 115cm, joten mietin hametta tehdessä kuinka rypytys onnistuu, kun leveyttä olisi pitänyt olla joka rimpsussa suunnilleen 15cm enemmän. Hyvin kuitenkin nuokin rypyt riittivät hauskoihin helmoihin:) Suosittelen kokeilemaan.


Sain viimein hankittua uuden kameran, tai siis puhelimen ja nyt aion hieman harjoitella sen käyttöä, joten luultavasti epäolennaisia kuvia on odotettavissa jos jonkinmoisista arkisista jutuista:)

Täällä olen nyt äitiyslomalla listannut asioita, jotka olisi mahtavaa ehtiä toteuttamaan ennen vauvan syntymää ja lista on piiitkä. Haluaisin ommella sitä ja tätä ja siivota kaiken ja vielä nautiskella kirppiskierroksista ja teehetkistä siinä sivussa. Lisäksi työhuone on kokenut muutoksen lasten nukkumahuoneeksi ja kaikki on vielä aivan vaiheessa, joten puuhaa riittää aamusta yöhön.

Samaan aikaan olen yrittänyt tietoisesti hidastaa tahtia, sillä tuntuu että viime vuodet on tullut juostua pää kolmantena jalkana joka suuntaan, vaikka tarkoitus on ollut keskittyä meneillä olevaan hetkeen.
Opittavaa siis on.

Syksykin tuntuu aivan livahtavan käsistä kun kesä jatkui niin pitkään. Ainakaan täällä meilläpäin ei juurikaan lehtiä ole enää puissa vaikka nyt lämmintä onkin.


 Ehdinpäs kuitenkin pihistää pihlajanmarjoja puista. Tein tummosia koruja, jotka voi sitten joulun aikaan laittaa pihapuuhun kauralyhteen kaveriksi linnuille. Vieläköhän sitä ehtisi noita marjoja säilöäkin. Luin helpon ohjeen luontolehdestä. No katsotaan..                                                          Hauskaa keskiviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti