torstai 20. marraskuuta 2014

Tuunausta silitysarkeilla

Äitiyspakkaus kotiutui meille nyt ensikertaa. Viimekerralla vauvaa odottaessa sain siskoni lasten vanhoja juttuja niin läjäpäin, että tuntui ettei äitiyspakkausta tarvinnut. Tälläkertaa se oli mukava saada. Kuosit ovat ihan nättejä ja pakkauksessa ei tuntunut olevan paljoakaan tarpeetonta tavataa. Toppahaalari saa kyllä odotella ensi syksyä tai alkutalvea kokonsa puolesta.

Joitakin vähän tylsemmän värisiä vaatteita muokaan kuitenkin mahtui ja oli vauva sitten tyttö tai poika, niin ne mielestäni kaipasivat jotakin piristystä. Osa  on vielä vähän vaiheessa. Ja punaiset kuviot etsivät paikkaansa. Ja mietin että pitäisikö lapsukaisille tehdä jo valmiiksi jotkut joulupaidat...

Tytär on aloittanut juuri uutta harrastusta sirkuskoulussa ja sinnekin kaivattiin myös joku kiva "urheilupaita". Tuunattavaksi paidaksi päätyi marimekon raitapaita, joka oli jäänyt täysin käyttämättä kuvan puutteen vuoksi.
Sain tarkat ohjeet, että syntymäaika eteen ja  ikä taakse.


Lisäksi  viimeaikojen metsäretkien innottamana silittelin myös yhteen tyttären peruspaitaan vähän metsähehkutusta.

Nämä silitysarkit on kyllä niin kivoja käyttää, eivätkä mene pesussa miksikään, että suosittelen kyllä. Jouluiseen pyjamaan sopisi pehmoinen poron kuva samettiarkilta tai juhlapaitaan saisi aimoannoksen blingblingiä glitteriarkilla.

Tervetuloa ostoksille!

Täällä jatketaan yhä muhkeaa vauvan odotusta ja paneudutaan kiireettömyyden tunnelmaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti