lauantai 2. elokuuta 2014

Hame tyllerölle ja rantakassi kesään, jota on vielä jäljellä

Alkukesän jäätävän kylmänä kesäkuuna muistan ajatelleeni, että koska kesä jää niin lyhyeksi, miten ihmeessä selviän syksyn ja talven. No nyt ilokseni huomaankin, että akut ovat täyttyneet auringosta ja mielettömistä kesäfiililsistä. Uintia, lämpimiä iltoja, viikkokausia ilman pitkiähousuja. Olen valmis kohtaamaan tämän elokuun, jonka aikana kesä mielestäni vaihtuu syksyyn:)

Kesäompeluksia ei viimeaikoina ole läjäpäin syntynyt, mutta jotain kuitenkin.

Rantakassi tarvittiin ja se oli tehtävä parista tämän hetken lempparikankaastani, ennen kuin kankaat kerkeävät loppua. Kääntökassin sisäpuoli on Lounatuuli-luomupuuvillaa (vink vink, sitä on enää reilu metri jäljellä) ja päällispuoli Amy Butlerin "Keidas-kangasta".

Laventelikukat-kangasta halusin koittaa myös johonkin ompelukseen, joten tein ihan perushameen,joita en ikinä tee. Reipastutin kankaan meininkiä vielä pikkupitseillä.Nyt mielessä pyörii jo syksyisemmät ompelukset. Hirveä into on myös säilöä kesä purkkeihin ja pakastimeen. Ja hakea kaikki maukas ja terveellinen omaan koriin tuolta metsistä. Oikeastaan odotan syksyä jo aika hyvällä mielellä. 

Mutta vielä on kesää jäljellä ja senpä kunniaksi Perhonen korvanlehdellä -verkkokauppa alensi lisää tuotteita! Ja nopeimmat voivat hyötyä myös postikulualesta. Eli vielä tämän viikon ajan ilmaiset postikulut kaikkiin yli 40e tilauksiin!
2 kommenttia:

  1. Söpöjä ompeluksia, Butlerin kankaat ovat kyllä kauniita. Täytyypä käydäkin tarkemmin vilkaisemassa tuota kauppasi valikoimaa, vaikka nyt on kyllä tullut niin paljon ostettua ettei yhtään sais :) Syksyiset ompelut täälläkin pyörii mielessä, vaikka kesän toivoisin vielä vähän jatkuvan pitempään :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos:) Juu, Amy Butlerilla on aika kivoja kuoseja. Voi olla että niitä saadaan jokunen lisääkin kaupan valikoimiin syksyn aikana.

    VastaaPoista