lauantai 13. syyskuuta 2014

Kaupan uudet metallikoristeet ja strassit ja lisää silitysarkkeja!

Verkkokauppaan on saapunut ihania, kutkuttavan inspiroivia tekstiileihin silitysraudan lämmöllä kiinnitettäviä metallikoristeita.


Ajattelin aiemmin, että nämä nyt ovat ihan höpöä, mutta kunhan rupesin tutkimaan tuotteita lähemmin, hoksasin, että näillähän saa aikaiseksi vaikka mitä kivaa. Voi koristella paitaa, laukkua,pöytäliinaa, koristetyynyä...mitä vaan.

Valikoimassa on siis erikokoisia -ja värisiä metallikoristeita ja strassikoristeita.

Itselle ponnahti useita ideoita heti mieleen, mitä voisi tarhalaisen paitaan koristella. Moneenkin tekisi mieli tehdä joku kuva ja vesi elementti, jonka saisi tehtyä kivasti lajitelmalla sinisiä metallikoristeita tai sinisillä pikkutimanttikoristeilla.

Myös tyttärellä oli paljon omia ideoita, kuten paitaan tehty merenneitolaguuni, prinsessalinnan aarre tai koru...Pääätin kokeilla ensin helpointa eli korua:)

Koristeet vain asetetaan kankaalle sopivaan kuvioon ja silitetään ohuen liinan läpi noin 30 sekunttia.

Tasapuolisuuden nimissä oli myös tulevan vauvan bodyyn tehtävä pieni kuva kaikkein mineimmillä metallikoristeilla.


Suureksi riemukseni voin kertoa, että toistaiseksi tuota korupaitaa on pesty pari kertaa 40 asteen pesussa ja koristeet ovat pysyneet hyvin paikoillaan. Jatkossa saadaan varmasti kaikista verkkokaupan koristeista pesunkesto testattua:)

Kuivausrumpua en lähtenyt näiden kanssa testaamaan. Enkä ainakaan vielä viitsi sitä testatakaan, kokemusta on että ainakaan esim Disneyn timanttikoristeiset valmispaidat eivät kuivausrummusta ole tykänneet. Joten tuskin nämäkään.

Lisäksi suosittelisin välttämään myös valkaisevaa pesuainetta, vaikka koristeita olisikin kiinnitetty valkoiseen kankaaseen (tätäkään en ole kyllä testannut).


Toivottavasti nämä uutuustuotteet ovat teille mieluisia. Silitysarkit ainakin ovat löytäneet jo asiakaskuntansa ja siksi niidenkin valikoima senkun kasvaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti